I Skåne under Livet är en schlager

Smått overkligt. Solen skiner. Prippsblåsverige och den svenska sommaren regerar. Skåne visar upp sin allra bästa sida. Det är en fantastisk kväll. En sådan man kan få max tio per år. Och jag sitter inne och visar film. Livet är en Schlager. En härlig film i och för sig, men ändå smått overkligt, att sitta här och äta ostkrokar tillsammans med Helena Bergström och de andra. Men men - det är fest och det är Furuboda.

I morgon sista dagen. På lördagen kommer familjen. Och vi är lediga. Då har jag jobbat sex veckor på raken. Ska bli gott att ladda om, men det är en senare historia. Nu först återstoden av en fantastisk film med mängder av dräpare...

HEJA SVERIGE.


EMRIK JAG ÄLSKAR DIG - JA, GUMMAN OCKSÅ!

Mot Skåne

Då var det dags. Åker till Skåne om en stund. Jobb ytterligare en vecka. Sedan ledigt. Frizon. Och flytt. Kanske ändå inte så ledigt som man kunde önska. Men men.

Kollo var åter fantastiskt. Charlotta har slitit hårt i köket. Och Emrik har åter varit medelpunkten bland barnen.

Här två bilder.

En galen orientkaraktär



En ännu galnare pappa - en fantastisk kille på ett och halvt.


En historisk dag

I dag har vi gjort något unikt. Vi har skrivit kontrakt. På ett radhus. Jag tror att vi snart har en bostad alltså. Helt skumt. Läskigt, men härligt också. Snart kan det komma upp bilder här på bloggen. Huset finns i Västerås. Mer säger vi inte.

Äga ett hus - eller rättare sagt - banken äger det - kan man verkligen vara så vuxen? Ja, det återstår att se. I morgon tänkte vi i alla fall försöka bli av med lite vuxen poäng igen. Kollo väntar och med det en massa kids och lek. En ny härlig period. Är väl ett ypperligt tillfälle att väcka liv i barnet i oss igen...

Hör Ni inget på ett tag så vet ni varför....

Ses inom kort - i vilket radhus som helst nära dig.

Då var det dags igen

Tillbaka. Ledigt från kollo. Passar på att lyssna till lite radiosändning på nätet. Blåvitt har en måstematch mot Heif. Ser ut att bli en jobbig fotbollssommar. Blåvitt har inte lyckats leva upp till förväntningarna. Det enda som kan rädda säsongen nu är ett Champions League avangemang.

I övrigt riktigt trött. I morgon bär det av till Västerås. Ska skriva kontrakt. Tro det eller ej - men radhuset kan snart vara en verklighet.

På onsdag är det dags igen. Kollo väntar. Kollo som för övrigt varit kalas. Inte någon vidare överraskning kanske.

Ja ja - nu ska jag koncentrera mig på matchen. Hittills avvaktande spel...

RSS 2.0