Efter regn kommer solsken...

Efter en period av sjukdom - samtliga i familjen - jack i hakan och akutbesök - känns det gott att kunna blicka framåt.
När jobbet känns segt. Eller Frölunda haft ytterligare en svacka. Då är det fint att se ljuset.


Om fyra veckor gäller det. Då står en av Sveriges största glädjespridare på scen. Jag i publiken....



Njuter till fullo

I måndags damp den ner i brevlådan igen. Och jag njuter till fullo.
Lysande.


Laban om OFFSIDE...

Laban, som är lite av en gåta, har faktiskt fått till det. Jag vet inte hur många gånger man har hamnat i detta: att försöka förklara vad offside är...



Mitt i veckan

Kalas i morgon. Frugan fyller ju på söndag. Tjoho!

I morgon äger vi förhoppningsvis en ny soffgrupp också. En retrovariant i tyg. Finns i Trollhättan. Totalt Osmidigt... Som tur är bor ju svärföräldrarna i nejden där. Supermorfarn får rycka ut med släpet och upplåta garaget för en tid. Nästa projekt blir alltså att transportera den 35 mil eller vad det kan vara.... återkommer med detaljer om affären klaffar.

Har slipat skridskorna i dag. Alla västeråsare spelar ju bandy eller hockey. På våran gård har man t.o.m. spolat fotbollsplan så där finns is. Desstom har man satt upp belysning så kidsen kan lira när det blivit mörkt. Så ser det ut överrallt - runt om i bostadsområdena. Galet. Så - nu är det väl dags att jag också drar på mig mina tonårsskridskor. Har nog använt dem en eller ett par friluftsdagar. Så mycket mer är det inte... Lär bli kul att spela mot proffsen.  Not. Bambi på hal is agerar rundningsmärke när Foppa och Sudden svischar förbi. Det är ödmjukande i allafall!

Jag var en svag pappa i dag när jag stannade med Emrik på McDonalds på vägen hem från skridskoslipningen. Han uppskattade det i alla fall.:) Jag också ska tilläggas...

I går när jag var ledig besökte vi biblioteket. Emrik dansade runt där inne. Tänk att man kan bli så glad över att få välja böcker och sedan läna hem dem. Bra grej!

Sedan har dansen fortsatt. Han är fullkomligt lyrisk. Man kan läsa samma bok, om och om igen... Han tröttnar aldrig. Sedan kan han helt apropå recitera halva boken. Ganska roligt faktiskt.

Ja, ja - frun är på väg hem. Bäst att göra något vettigt. Kan inte sitta vi datorn hela dagen med sonen i knät... även om det också är mysigt sä här mitt i veckan.

In i böckernas förtrollade värld igen...





Sämst när det gäller.

Har sagt det förr och jag gör det igen. Vi är sämst när det gäller.

Att spela med favoritskap har aldrig passat Sverige. Då Sverige är tippade som vinnare går det sällan som vi önskat.
Och det gick inte den här gången heller. Surt.
Att vara obesegrade på väg till final mot Kanada kan väl bara sluta på ett vis. Det kan väl vem som helst räkna ut. Förlust. Ja, mycket riktigt. Bara att komma igen...

Men se upp för oss när alla har räknat ut oss.

Lite julledighet

















RSS 2.0