Look-a-like

Emrik kläckte en skön look-a-like när vi kollade på OS sammandrag. I intervjun med GULD medaljören Hellner säger sonen: "Titta där är Eric...".

 

 

 

 

 

 

Eric Johansson?                                    Marcus Hellner?

 

Helt ok för en treåring. Eller hur Joel?!


Hur känns formen?

En aktuell fråga i OS tider: Hur känns formen?
Sådär skulle jag nog säga. Sonen febrig. Fadern hostig och trött. Och fortfarande lite "stolpe ut" i OS. Nu räcker det med fjärdeplatser...
I övrigt en kul incident på jobbet. Skulle gå på toaletten. Slänger upp dörren påväg in och inser att det sitter någon och trycker där redan. Pinsamt. Varför är det så? Och vem brukar det vara mest pinsamt för? Den som stormar in eller den som trycker och glömt låsa...
Tror att Helena tar medalj i kväll.
Förresten dissade jag Emil Jönsson i december. (brukar ju vara populärt att vara pessimist som svensk idrottsintresserad) - Men vem fick rätt! OS nerver hos Emil?
Jag lovar dessutom att efter Vancouver så kommer säkert ordningen vara återställd. Emil Jönsson kommer sopa banan med sina motståndare i resten av världscuptävlingarna.
Den som lever får se.

Superhjälten som ska rädda världen

Varsågod. Här kommer superhjälten som ska rädda världen.

Bra med rutiner i möte med Woody

Bra med rutiner i möte med Woody.

 

 

Under snart två veckors tid har jag varje dag, på väg till jobbet, kommit i kapp en farbror vid järnvägsviadukten. (Det måste betyda att vi startar våra resor samtidigt och håller jämt tempo med varandra.)

 

Och varje dag jag ser mannen ler jag inombords när jag passerar. Jag har nämligen noterat att mannen med jämna mellanrum, helt plötsligt, gör ett tvärstopp – samtidigt som han rättar till byxbenets förhållande till skon. Mannen är kortväxt och traskar på i ganska rask takt. Han liknar faktiskt Woody Allan. Woody kan således helt sonika stanna upp för att rätta till kläderna – och sedan snabbt som bara den – gå vidare. Riktigt kul!

 

Det kanske inte låter så kul. Men jag ler varje gång jag kommer i kapp honom eftersom jag vet att proceduren kommer att komma. Men framför allt ler jag för mig själv eftersom Woody har enorm finness när han rättar till sina kläder. Han böjer inte på kroppen det minsta – man kan ju vara lite stel halv sju på morgonen. Nej, han tar det andra benet – det där byxbenet sitter bra – och med hjälp av framsidan på foten justerar han det felaktiga på byxan vid hälen, om ni fattar.

 

Cykelturen till jobbet kan alltså vara värt besväret om det så bara vore för mötet med Woody...


SOLEN KAN SKINA PÅ VINTERN, OCKSÅ...

Solsken. Snö. Vinter. Härlig promenad i djupsnön...

NOSTALGI

Hittade en massa gamla bilder på nätet i från Örebrotiden. KUL. Man längtar, minns och blir nostalgisk. Så mycket bra. Fantastiskt många härliga människor. Tänk vad livet kan vara rikt. Så lätt att glömma bra saker man upplevt.
Här litet axplock:
Blir nästan tårögd av minnena. Så tacksam - WOW!

RSS 2.0