Kollo är nice.

Fick sms från Lunte. Han har under många år bott i USA. Nu hemma i Sverige. Var på genomresa. Då passade jag på att ta ett "kvällsslack". KALAS. Blev en fin kväll.

Snart tillbaka till kollo. Det är trevligt och nice. Många härliga kids.

Bara hålla tummarna för vädret.

Ses om någon vecka,


KKKOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOO.....

GLAD SOMMAR

Får säga glad sommar. Dröjer innan vi ses igen. Kollo fem veckor. Furuboda en vecka. Det ska bli grymt.

Kram

Håll till godo så länge...









Gott och Blandat

Härlig vecka. Mycket att göra. Fotboll på TV. Fotboll i korpen. Zlatan levererar - nu också i det stora sammanhanget, för den som tvivlade på hans kaliber. Sidledsdaniel fungerade på mitten. Lagerbäck fortsätter imponera. Ledsen att jag tvivlat på de två senare.

I dag Västerås. En jobbintervju. Och fyra visningar. Återstår att se om det kan bli något. Spännande att det rör på sig.

I morgon en massa fix. Kolloförbredelser. Furubodaförberedelser. Frizonförberedelser. Blir en lugn dag. Kanske lite folk som tittar förbi. Och lite fotboll såklart.

Skulle också kunna kommentera Greklandmatchen och hänget runt. Men grillning, storbild utomhus, läktare, grillning och hög stämning säger väl allt.





SES.

Antiklimax med Sidledsdaniel

Så man har väntat. Förväntningarna har stigit. Henke gjorde sitt. En frisk Zlatan sitt. Kanske, kanske att det fanns en chans till en bra turnering för Sverige. Men så dyker bomben upp. Vilket antiklimax. Daniel Andersson på mitten. Killen som aldrig någonsin bidragit till offensiv fotboll. Hur ska man kunna vinna med en sådan kille i laget? Jag hoppas på underverk! Dessvärre beredd på det värsta.

FEGT Lagerbäck - om det nu verkligen blir så...

Sommar på riktigt

Den senaste veckan har ägnats åt bad, sol, böcker, slappa, mat och vila. Familjen Alderblad avskärmade sig på Rörö.
Riktigt gott. Och väldigt behövligt.

Denna vecka lite allmänt fix och en hel del fotboll. Både spela och titta på.

Här en del bilder i från den senaste tiden.








Fest på fest

I dag är det söndag. Det innebär vila. Det kan behövas. Efter att varit på två stora fester, kommer en sabbat med destination Rörö välbehövligt.

Fredagen lockade närmare 100 personer på grillfest. Examen för mig, frun och Simon. Klockrent.

Lördagen var det bröllop. 300 personer ville gratta Johan och Matilda. Härligt.

Emrik har varit med farmor, farfar och David. Han har inte precis varit ledsen. 100 procent närvaro av farbror "DADI" hela tiden - är ju trevligt för en 1,5 åring.

I går kväll öppnade vi lite presenter. Man kan nästan tro att det var vi som hade gift oss. Så mycket fina grejor. Tyder bara på att våra vänner är generösa.

Snart drar vi till Rörö. Ska bli gott att avskärma sig. Ladda om för nya äventyr. Ska läsa lite pocket, bada, dricka kaffe och kolla fotboll.

Får väl se men bloggandet ligger nog låg ett tag. I stugan är inte bredbandet särskilt brett.

Efter Rörö lite Kolloplanering. Sedan en lugn vecka innan allvaret börjar.


RSS 2.0