Hej mitt vinterland

Det råder vinter i Sverige. På riktigt. Uppskattat. Ja, kanske...
Men även om det är kul ute så kan man mysa inne. T.ex. med kusiner. I ett överskåp på en garderob. Varför inte...

Cyklopfisk

Härligt. Vardagsglädje.

Näringsrik mat:)

LUNCH! Gott. LEDIG. Det firas med en näringsrik måltid...
MUMS!

Bästkusten - sommar som vinter!


Bevis för Guds existens :)

Vid några tillfällen har det dykt upp tveksamma uppenbarelser som, enligt vissa, skulle bevisa Guds existens. De tvivelaktiga "bevisen" har utgjorts av alltifrån molnbilder som visat en Jesusikon, bilder i snö föreställandes något "Gudaliknande" eller en gammal smörgås där Mästaren själv framträder. (Vissa av dessa kräver mer fantasi än andra hos betraktaren...)

Det senaste av upptäckter gjordes av undertecknad under självaste julhelgen i ett helt vanligt hem i Sverige. Om inte detta skulle få alla tvivlare att tro, kan man verkligen fråga sig vad som krävs. För här, mina damer och herrar, har vi beviset, uppenbarat på en smörgås. Kan det bli tydligare. Jesus på en knäckemacka. Självklart är det sättet att inkarneras på 2000-talet. GUD EXISTERAR - låt mig presentera ICHTYS FISKEN. Det "hemliga" tecknet som de första kristna använde när de skulle understryka sin tillhörighet till den levande Kristus.

Att komma till skott

Det är inte alltid lätt att komma till skott. Det kan gälla allt. Tvätt. Målning. Akvarierensning. Telefonsamtal. Eller varför inte grillning i ett vinterjanuari.

Under snart två års tid har vi talat med våra härliga grannar om det sistnämnda. Gång på gång har vi skjutit upp det. Liksom väntat på bättre tider. Dessvärre finns sällan de. Men i går tog vi förnuftet till fånga. grillning i 13 minusgrader. MYSIGT! Och tänk att KORV kan vara så gott....

RSS 2.0