Krattning och ännu mer glasögon...

Så var det dags. Vårröjning på Dagis. Helt ok. Lite skratt. Lite skämt. Och lite arbete. Krattade i tre timmar. Fikade lite. Två mackor och ett glas påskmust. Fint. Grävde. Och bröt av ett skaft på en kratta. Fyllde tio sopsäckar löv. Kan nog bli bra på barnens gård. En ny koja. En härlig grillplats. Ett odlingsland för kryddväxter. En balansbana - lurig med tanke på benbrott. Och en anordning för vattenlek. Jag gillade framför allt Antons familj. Han hade förutom föräldrar tagit med sig farfar också. Farfar i sin tur hade ett släp med stockar, stubbar och motorsåg. Respect! Riktig stålfarfar. Emrik softade mest. Det roligaste han kunde komma på var att lägga nappen i påsen med löv. Kreativt - men inte så mycket intresse för trädgård. Blir nog asfalt i framtiden.

På vägen hem stannade vi hos AC. Emrik snodde såklart hennes glarrer. Man kan nästan ana en liten Christian Junior om några år. Kul!

Såg precis ett avsnitt av Morgonsoffan. Sjuka grejer. Drar allt så långt att man tillslut inte pallar. Skrattade en hel del. Redaktionsmötena är nog ganska vrickade i det sammanhanget.

Lugnt med Blåvitt nu. Topplacering hittills trots dåligt spel. Verkar ganska lovande. Men jag är ändå alltid beredd på det värsta. Pessimist! Derby på torsdag. Får nog bli O´Learys. Tror att vi har goda chanser. 60-40 minst.

Annars mest plugg. Ska kolla lite jobb. Tidig kväll. Fortfarande riktigt seg efter Paltkoman i Skåne.

image16

AC brillor

image17

Antons pappa

image18

Balansbanan med lagom fallhöjd

image19

Emrik dissar trädgårdsskötsel


THE END.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0