Skåne tur och retur

Blev ingen bra tid idag. Mest berodde det på trötthet. Har varit i Skåne hela helgen och planerat läger. Men överhuvudtaget var det segt i dag. Flera röda ljus. Och sedan en lång stund för att försöka lista ut vad man kan bidra med till Gårdsuppfräschningen på Dagis. Bor man i lägenhet och har en liten bil är det svårt med virke, stubbar, cement, gamla bildäck, krattor eller annat som fanns på listan. Vi får se - i morgon är det dags i alla fall. Ska bli kul. Ryktas att man får kaffe i allafall:)

Skåne var fint. Oerhört vackert. Framför allt en befrielse att se havet. Jag var tvungen att ta några kort på havet. Så jag inte glömmer hur det ser ut när man bor i exil i platta Närke.

Resan tog lång tid, Mycket musik. Mycket skivor. Stannande och rastade flera gånger. Bland annat i två hagar. Nice. Först i en inbedd klosterträdgård i Vadstena, full med vitsippor och fruktträd. Vackert. På hemresan i en gammal ruin som på senare år verkar använts som fårahage. Men det var mysigt. Härligt med solen. Fantastiskt fika som konditoriet Fröken Brogrens hade sponsrat helt gratis.

Så helgen var mycket lyckad. Blev nog ett par liter kaffe räknade jag ut förut. God mat alldeles för många gånger. Bastu och bad. Marängsvisstävling. Skratt. Och Offside vid läggdags. Men framför allt var det gott att få möta alla fantastiska människor. Fick också en förkylning men sådant tillhör väl livets naturliga gång....

Här lite bilder från helgen.

image9
image10
image11image12image13image14image15

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0