Underbar promenad

Riktigt trött i dag. För att hålla mig vaken tog jag och lilleman en lång promenad. Underbart väder. Det roligaste och tråkigaste som hände var att Emrik slet av sig mössan och slängde den på marken så att den landade i en oljepöl. Stackars de blåvita ränderna. Men - som tur är går aldrig färgen ur det laget.

Sett bra ut det senaste. Gör mycket mål trots dåligt spel. På derbyt blir det dock upp till bevis. Därefter AIK - en annan svår nöt att knäcka. Tyvärr ännu fler skador i backlinjen nu. Senast Jonte Berg. Välbehövlig vila i två dagar för hela laget annonserade Rehn/Olsson.

En glädjande nyhet. Emrik fick i dag en ny kusin. Tofte och Efraim fick alltså ett syskon. Och jo, det blev ännu en kille. Spännande med namnet den här gången. Nu är de tre amigos eller tre vise män vilket man vill. En stor glädje i alla fall.

Blir en lugn kväll. Börjar tidigt i morgon. Kanske läsa klart Offside, bara en artikel kvar. Vilket är lite dubbelt. Man vill ha den fantastiska läsningen. Men man vill också ha den kvar....

Snart kvällsmat. Det blir gött.



Kommentarer
Postat av: Niklas Eklöv

Moses, Benjamin, Nisse - smaka på det!

/Eklöven

2008-04-17 @ 12:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0