Very nice.

Usch - såg precis att Flaxkalmar tillslut fick tre poäng. I 93 minuten. Illa.


Annars har helgen varit idel glädje. Myrans överraskningsfest på fredag - succe. Och nu lördag - söndag; barnvakt, och överraskningstack i Husby. Hanna och Simon hade riggat upp för lyx. God mat, gott väder, godis, snacks, sovmorgon och slappt. Härligt med goda vänner.


I går tog vi det lugnt. Idag gjorde vi en utflykt till Nora. Kollade lite Loppisar och fikade i solen vid ett gammalt järnbrott, eller vad det kallas. Pershyttan. Tungt namn - men mysig plats.


Åkte hem och fortsatte lyxen genom att äta lunch med paret Undemar ute i Rynningeviken. Världsklass. Pastasallad och varm kycklingsoppa. Simon hade med Triangiakök - med gasoltub. Seriöst och roligt!


Lirade lite fotboll i eftermiddags. På gräs. Fantastiskt! Första gången för i år. Härligt, men oj vad benen är sega. Tror jag fått lite får många kilon på kaggen. Men väldigt kul. Och enormt vackert väder. Riktig sommar ute.


I kväll gröt och husmöte. Dessutom dags att ladda inför AIK matchen i morgon. Känner en viss oro inför matchen - en av årets viktigaste och mest känslofyllda.


I morgon plugg - på kvällen Sopcast eller O Learys...


Tjoho.

image23image24
image25


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0