Inte särskilt förvånad... men det blev Blåvitt.

Inte särskilt förvånad - men Blåvitt vann min kväll i går.

Vädret var ok. Matchen inte så mycket att säga om. Blåvitt tog inte i mer än nödvändigt, men kunde ändå göra tre mål på Superettan laget. Nu väntar alltså final, igen, mot Kalmar. Repris från i höstas. Dock gärna en annan utgång. Då vann dem cupen - och vi tog Allsvenskan. Nu ser det ut att bli dem, och tyvärr inte vi soom tar serien. I så fall borde det ju vara på sin plats att vi får cupptiteln i alla fall:)

Det stora samtalsämnet på läktaren gällde en viss Jesper Blomqvist. Tidigare ÄNGEL och älskad IFKare. Nu var han allt annat än älskad där han försökte som spelande tränare på ytterbacksplatsen.

I dag städning. Sätter upp några skåp. Sista dagen med inskolning. Lite jobbsök. (en himmel som förövrigt varken är svart eller blå, lite gryende ialla fall.) Sedan TACO med Strömgrens. Kanske en cykeltur med familjen också. Har fortfarande inte kollat in staden än. Kan vara läge efter snart två veckor. Ryktet säger dessutom att det ska finnas en retro 50- 0ch 60-tals butik i faggorna också. NICE.

Dags att skruva - kanske i sällskap av en kopp svart.

Ha en bra dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0