Fystest

Har precis avslutat fystest för jobbet. Det gick bra. "Utmärkt" var den ansvariges utlåtande, trots att jag inte tränat regelbundet på ett år. Däremot var balanstestet lite sämre, men i alla fall fullt tillräckligt för jobbet. Balans har nog aldrig prioriterats i mitt liv. Redskapsgympa och handstående fuskades igenom i skolan. Det var ju bollsport och löpning som tillhörde riktig sport! Kanske också bra att inte trycka dit full pott på allt i testet. Högmod brukar ju gå före fall...

Annars har det flyttat in några fler här på Håkantorpsgatan 126. Emriks fiskar som länge bara varit fyra till antalet, väldigt tappra i och för sig, då de fixade en flytt i en "glasslåda", är nu flera. 180 pix för några små liv, 13 närmare bestämt. Kan vara värt kronorna om de nya krabaterna är lika seglivade som de andra sorgmanteltetrorna.

Sorgmanteltetra förresten. Vilket paradoxalt namn på fiskar som överlevt en flytt, osannolik behandling, diet/svält och nu dessutom barnrumshemvist. Brukar tänka på de fyra tappra tetrorna, med det märkliga namnet, när saker går en emot. Då inser man snabbt att det alltid finns hopp!

2-1 vinst utan att imponera. Ska vi vara ärliga så höll vi faktiskt på att få stryk efter första halvlek. Utspelade av Ungern, som ska vara en "B nation" i fotboll. Sorgligt, och då inte som tetrorna, utan ledsamt på riktigt. Sifferkombinatoner och spelsystem - strunt samma - om man inte har killar, eller tjejer, som behärskar de enkla, men ädla konsterna i att "spela på ett tillslag" och "göra sin gubbe". Man vad gör det - så länge vi vinner ska man inte begära överdåd. Teknik har aldrig varit vår segermelodi. Snarare taktik och lagarbete. Mot nya framgångar oavsett klackar eller "Mild" typer. Gör dock inget om unikum som Zlatan kommer fram med jämna mellanrum. Man kan bara älska Rosengårdsgrabben. Sveriges kelgris nummer ett är otrolig.

Oj, fredag i morgon. Redan?! Bästa att avsluta så man hinner med tiden...



   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0